Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je izvanredni profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost voditelja poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem identiteta i imidža država te fenomenom brendiranja. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je sedam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon

G2 Meeting Second Generation

U Zagrebu je održana konferencija "Hrvati zajedno u biznisu" koja je okupila stručnjake i poslovne ljude iz Hrvatske i dijaspore, u cilju umrežavanja poslovne domovinske i iseljene Hrvatske te jačanja ulaganja u domovinu.

U okviru dvodnevne konferencije, na kojoj su nazočili mnogobrojni uglednici i poslovni ljudi iz cijelog svijeta, mahom druge generacije hrvatskih iseljenika, održan je i okrugli stol na temu brendiranja Hrvatske na kojem su sudjelovali: Darell Šarić, Božo Skoko, Caroline Splivak, Slaven Reljić, Dubravko Šimenc, Luka Duboković i Zlata Prpić. O važnosti reputacije države govorio je i Mark Begich, bivši senator američke savezne države Aljaska.