Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je izvanredni profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost predstojnika Odsjeka za strateško komuniciranje. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem medija, međunarodnih odnosa te nacionalnog identiteta i imidža. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je pet knjiga te više od pedeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon

Grand Prix za izložbu

Izložba "Croatia je Hrvatska", koja je jesenas održana u zagrebačkom tunelu Grič, u organizaciji Croatia osiguranja i Turističke zajednice Grada Zagreba, a čiji je autor sadržajnog koncepta dr.sc. Božo Skoko nagrađena je nagradom "Grand Prix".

Riječ je o najvećem strukovnom priznanju na području odnosa s javnošću u Hrvatskoj, a nagradu dodjeljuje Hrvatska udruga za odnose s javnošću. Izložba "Croatia je Hrvatska" koja je u finalu pobijedila izložbu posvećenu Nikoli Tesli, bila je najposjećenija prošlogodišnja izložba u Hrvatskoj te je već nagrađena kao najbolje dizjanirana izložba na svijetu te najvažaniji regionalni događaj. Izložba je posvećena povijesti vodećeg hrvatskog osiguranja - Croatia osiguranja, a za njezin uspjeh su zaslužne agencije: Millenium promocija, Bruketa & Žinić & Grey i Brigada te Adris grupa, iz koje je krenula inicijativa i koja je vodila cijeli projekt.

Ovogodišnji dobitnik nagrade u kategoriji doprinos razvoju struke bio je Mario Petrović, direktor Millenium promocije.