Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je izvanredni profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost predstojnika Odsjeka za strateško komuniciranje. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem medija, međunarodnih odnosa te nacionalnog identiteta i imidža. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je pet knjiga te više od pedeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon
Nagrađena izložba

Nagrađena izložba

«Croatia je Hrvatska», čiji je suautor dr. Božo Skoko, najbolje je dizajnirana izložba na svijetu prema mišljenju svjetskog udruženja dizajnera interijera, a prema Media Marketingu iz Sarajeva riječ je o događaju godine u regiji.
Izložba

Izložba "Croatia je Hrvatska"

Od 15. rujna do 1. studenoga u zagrebačkom tunelu Grič održava se jedinstvena multimedijalna izložba posvećena hrvatskoj povijesti. Autor sadržajnog koncepta je dr. Božo Skoko, dok kreativni koncept potpisuju Davor Bruketa i Damjan Geber.
Konferencija o brendiranju Hrvatske

Konferencija o brendiranju Hrvatske

U organizaciji Večernjeg lista održana je konferencija posvećena brendiranju Hrvatske. Uz predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović, jedan od glavnih govornika bio je dr.sc. Božo Skoko.
Prestižna nagrada za monografiju Zaklade Adris

Prestižna nagrada za monografiju Zaklade Adris

Monografija “Nada” koju je za Zakladu Adris osmislila i izradila agencija Bruketa&Žinić u suradnji s Millenium promocijom, a uredili Predrag Grubić i Božo Skoko osvojila je ovih dana u Londonu prestižnu nagradu za kreativnost, D&AD olovku.
Prikazano 1 do 6