Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je izvanredni profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost predstojnika Odsjeka za strateško komuniciranje. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem medija, međunarodnih odnosa te nacionalnog identiteta i imidža. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je pet knjiga te više od pedeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon
Skoko nagrađen Zlatnim Interstasom 2018.

Skoko nagrađen Zlatnim Interstasom 2018.

Posebnim priznanjem Zlatni interstas 2018. "za izvrsnost u znanstvenom doprinosu razvoja turizma" nagrađen je dr.sc. Božo Skoko, na 25. Međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza, koja je održana u Solinu od 7. do 10. studenoga 2018.
Tržišni iskorak Millenium promocije

Tržišni iskorak Millenium promocije

Millenium promocija (MPR+), vodeća hrvatska agencija za odnose s javnošću i jedna od vodećih agencija za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj, jesen je započela s jačanjem svoga tima komunikacijskih stručnjaka te nizom novih zvučnih klijenata.
Dani hrvatskog turizma

Dani hrvatskog turizma

Zasigurno najposjećeniji panel na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma održanima na Hvaru bio je posvećen brendiranju Hrvatske, koji je moderirao dr.sc. Božo Skoko.
Radna skupina za brendiranje Hrvatske

Radna skupina za brendiranje Hrvatske

Predsjednica Republike Hrvatske osnovala je radnu skupinu za brendiranje Hrvatske. Na inicijalnom sastanku uvodno izlaganje održao je dr.sc. Božo Skoko.
Kravat(na) diplomacija

Kravat(na) diplomacija

U cilju jačanja uloge kravate u brendiranju i pozicioniranju Hrvatske u svijetu, u Kući Europe u Zagrebu je održan stručni skup „Kravat(na) diplomacija“ na kojem su sudjelovali vodeći hrvatski stručnjaci za diplomaciju i brendiranje zemlje.
Red Dot za izložbu

Red Dot za izložbu

Izložba Croatia je Hrvatska, koja je prošle jeseni bila postavljena u zagrebačkom tunelu Grič kao vremeplov kroz paralelnu povijest Hrvatske i Croatia osiguranja, nakon niza nagrada, osvojila je i prestižnu nagradu Red Dot za prostorni dizajn.
Prikazano 1 do 6