Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je izvanredni profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost predstojnika Odsjeka za strateško komuniciranje. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem medija, međunarodnih odnosa te nacionalnog identiteta i imidža. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je pet knjiga te više od pedeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon
Kravat(na) diplomacija

Kravat(na) diplomacija

U cilju jačanja uloge kravate u brendiranju i pozicioniranju Hrvatske u svijetu, u Kući Europe u Zagrebu je održan stručni skup „Kravat(na) diplomacija“ na kojem su sudjelovali vodeći hrvatski stručnjaci za diplomaciju i brendiranje zemlje.
Red Dot za izložbu

Red Dot za izložbu

Izložba Croatia je Hrvatska, koja je prošle jeseni bila postavljena u zagrebačkom tunelu Grič kao vremeplov kroz paralelnu povijest Hrvatske i Croatia osiguranja, nakon niza nagrada, osvojila je i prestižnu nagradu Red Dot za prostorni dizajn.
Kraljevsko vjenčanje na Nova TV

Kraljevsko vjenčanje na Nova TV

U specijalnoj emisiji Nove TV posvećenoj kraljevskom vjenčanju princa Harryja, komentator je bio i dr.sc. Božo Skoko, koji je govorio o kraljevskoj obitelji kao brendu.
Zagreb Brand Forum 2018.

Zagreb Brand Forum 2018.

Na regionalnom Zagreb Brand Forumu održan je okrugli stol na temu brendiranja destinacija, koji je moderirao dr.sc. Božo Skoko, a na kojem su nastupili političari, gospodarstvenici i stručnjaci za brendiranje.
Grand Prix za izložbu

Grand Prix za izložbu

Izložba "Croatia je Hrvatska", koja je jesenas održana u zagrebačkom tunelu Grič, u organizaciji Croatia osiguranja i Turističke zajednice Grada Zagreba, a čiji je autor sadržajnog koncepta dr.sc. Božo Skoko nagrađena je nagradom "Grand Prix".
Nagrađena izložba

Nagrađena izložba

«Croatia je Hrvatska», čiji je jedan od autora dr. Božo Skoko, najbolje je dizajnirana izložba na svijetu prema mišljenju svjetskog udruženja dizajnera interijera, a prema Media Marketingu iz Sarajeva riječ je o događaju godine u regiji.
Prikazano 1 do 6