Gdje se nalazite: Božo Skoko > Novosti > Small Talks o Hrvatskoj i susjedima

Novosti

U Bjelovaru o brendiranju destinacija

20.03.2014

Podružnica Središnje Hrvatske HUOJ-a u Bjelovaru je u suradnji s Bjelovarsko-bilogorskom županijom organizirala okrugli stol pod nazivom „Brendiranje  destinacija – ključ razvoja“, na kojem su izlagali: doc. dr. Božo Skoko, bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, varaždinski župan Predrag Štromar, te dr.sc. Ivo Kunst i Izidora Marković s Instituta za turizam.

Arhiva novosti

Regionalni Biznisplus o razvoju turizma

10.03.2014

U sklopu regionalne koferencije Biznisplus, održane u Zagrebu od 6. do 8. ožujka 2014., održan je okrugli stol na temu „Kako bolje razviti turizma u regiji – masovni, luksuzni, zdravstveni...“, na kojem je zajedno s vodećim stručnjacima i menadžerima u turizmu govorio i dr. Božo Skoko. 

Arhiva novosti

U Bruxellesu predstavljena Hercegovina

20.02.2014

Stotinjak viskoih uzvanika iz diplomatskog života Bruxellesa te institucija Europske komisije i Europskog parlamenta uživalo je u čarima Hercegovine, na otvaranju izložbe fotografija ovog kraja autora Ive Pervana te promociji fotomonografije „Hercegovina – zemlja svjetlosti“, koju uz Pervana potpisuju Božo Skoko i Boris Ljubičić i istoimenog filma Mateja Meštrovića.

Arhiva novosti