Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je redoviti profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost voditelja poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem identiteta i imidža država te fenomenom brendiranja. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je osam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon

David je nadmašio je sva naša očekivanja!

Tata od formata:Božo Skoko u magazinu „Mama i beba“ o trudnoći supruge Martine i rođenju sina Davida

Kao klinac je sanjao da će postati pilot, astronaut, književnik, arhitekt...no Božo Skoko, docent na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti, danas je uvaženi stručnjak za odnose s javnošću.

Uz svakodnevni rad sa studentima na području PR-a, međunarodnih odnosa, nacionalnog identiteta i medija uspješno vodi i Millenium promociju, jednu od vodećih domaćih agencija za odnose s javnošću.

Prije pet mjeseci ostvario mu se jedan od najvećih snova – postao je tata.

Zajedno sa suprugom, Martinom Pandžić Skoko, direktoricom sajma Fashion.hr Industrija, koju smo upoznali tijekom slatkog iščekivanja, uživa u svakom trenutku s malim Davidom.