Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je redoviti profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost voditelja poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem identiteta i imidža država te fenomenom brendiranja. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je sedam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon

Odnosi s javnošću u javnoj upravi

Tribina na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu

Pravni fakultet Svečilišta u Zagrebu, Studijski centar za javnu upravu i javne financije te Institut za javnu upravu, organizirali su tribinu “Odnosi s javnošću u javnoj upravi”, na kojoj je uvodno slovo održao dr.sc. Božo Skoko.

Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu dr. sc. Božo Skoko s Fakulteta političkih znanosti govorio je o ulozi odnosa s javnošću u javnom sektoru, s posebnim naglaskom na važnost komunikacije između tijela vlasti i građana.

Marina Halužan iz Hrvatske udruge za odnose s javnošću, predstavila je rezultate najnovijeg istraživanja o položaju stručnjaka za odnose s javnošću u tijelima javne uprave.

Slavica Lukić, novinarka Jutarnjeg lista govorila je o djelovanju glasnogovornika u državnim institucijama iz novinarske perspektive.

Andreja Barberić, glasnogovornica Inkasatora iz Karlovca i dugogodišnja voditeljica odnosa s javnošću Grada Karlovca govorila je o ulozi odnosa s javnošću u tijelima lokalne uprave i samouprave.

Tribinu je moderirala doc. dr. sc. Anamarija Musa, Povjerenica za informiranje.