Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je redoviti profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost voditelja poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem identiteta i imidža država te fenomenom brendiranja. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je osam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon

Održana 10. konferencija HUOJ-a

Okrugli stol: "Odnosi s javnošću u regiji"

U Zagrebu je 1. i 2. listopada održana 10. Konferencija o odnosima s javnošću Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Na toj jubilarnoj konferenciji održan je i okrugli stol posvećen razvoju odnosa s javnošću u regiji.

Moderator rasprave bio je Božo Skoko, a sudjelovali su: Amra Odobašić, predsjednica Udruženja za odnose s javnostima u BiH - PRIBA, Angleka Peeva iz agencija Image PR iz Makedonije, Aleksander Salkič, predsjednik Slovenskog društva za odnose z javnostima - PRSS, Miloš Đajić, predsjednik Društva za odnose s javnošću Srbije, Dragan Močević, pokretač regionalne konferencije PROACTIVE i konferencije Sarajevo PR OPEN te Dubravka Jusić, predsjednica HUOJ-a. Tijekom konferencije održana je i prva zajednička rasprava hrvatskih predsjedničkih kandidata o ulozi komunikacije u politici te je javnosti predstavljena knjiga "Otkrivanje odnosa s javnošću" autora Ralpha Tencha i Liz Yeomans.