Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je redoviti profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost voditelja poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem identiteta i imidža država te fenomenom brendiranja. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je sedam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon

Skoko novi pročelnik Odsjeka

Bozo Skoko izabran za pročelnika odsjeka za novinarstvo i odnose s javnošću na FPZG-u

Odsjek za novinarstvo i odnose s javnošću Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu za novog pročelnika jednoglasno je izabrao prof.dr.sc. Božu Skoku. Na toj dužnosti, Skoko ce zamijeniti dr.sc. Marijanu Grbešu, nakon dvije godine njezina uspješnog vođenja odsjeka, a time i studija novinarstva i odnosa s javnošću.

Skoko je izvanredni profesor na fakultetu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te je utemeljitelj i voditelj jednog od najuspješnijih poslijediplomskih specijalističkih studija - Odnosi s javnošću.

Odsjek u novom mandatu očekuje daljnja prilagodba studija novim tržišnim okolnostima, kadrovsko jačanje te unapređenje znanstvenih istraživanja.

Istodobno je za novu voditeljicu diplomskog studija novinarstva izabrana prof.dr.sc. Gordana Vilović, koja će na toj dužnosti zamijeniti prof.dr.sc. Ivu Žanića.