Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je redoviti profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost voditelja poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem identiteta i imidža država te fenomenom brendiranja. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je sedam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon

Uskoro - Strateško komuniciranje država

"Strateško komuniciranje država" nova je knjiga profesora Bože Skoke, čije se izdanje očekuje do ljeta. Riječ je o monumentalnom izdanju posvećenom javnoj diplomaciji, nacionalnom brendiranju i međunarodnim odnosima s javnošću.

Nakladnik knjige bit će izdavačka kuća Synopsis, a knjiga po prvi put u ovom dijelu Europe objedinjuje teorijska i praktična znanja vezana uz državu kao komunikacijski subjekt u međunarodnim odnosima. Uz bogat pregled globalnih teorijskih i praktičnih iskustava, knjiga donosi i dvadedesetak priloga gostujućih autora, vodećih svjetskih i hrvatskih stručnjaka na ovom području.