Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je redoviti profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost voditelja poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem identiteta i imidža država te fenomenom brendiranja. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je osam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon
Tko su hrvatski prijatelji u Europi?

Tko su hrvatski prijatelji u Europi?

Na našim prostorima već je godinama uvriježeno mišljenje kako su tradicionalni prijatelji Hrvatske - Njemačka, Austrija i Vatikan a Srbije Rusija, Velika Britanija i Francuska.
U laži su noge sve duže!

U laži su noge sve duže!

Jedne novine su objavile da je Pero učinio nešto, što stvarno nije. Ostale novine sutradan su prenijele. Na Internetu je to postala atraktivna tema pa se pojavilo i stotinjak komentara čitatelja.
Jesu li dobar i lud još braća?

Jesu li dobar i lud još braća?

Zamislite što bi se dogodilo da rasprodate sve što imate i da zaradom odlučite počastiti svoje susjede, sugrađane i nepoznate ljude koje susretnete...
Prikazano 19 do 22