Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je izvanredni profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost voditelja poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem identiteta i imidža država te fenomenom brendiranja. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je sedam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon
2020. - godina svetog Jeronima

2020. - godina svetog Jeronima

Promocija knjige Slobodana Prosperova Novaka "Sveti Jeronim Dalmatinac" i najava obilježavanja 1600. obljetnice smrti tog popularnog sveca u zagrebačkom muzeju Mimara bio je prvorazredan društveni događaj.
Skoko o predsjedanju Hrvatske EU 2020

Skoko o predsjedanju Hrvatske EU 2020

Na konferenciji Večernjeg lista "Hrvatska kakvu trebamo" o izazovima predsjedanja Hrvatske Europskom unijom 2020. nakon premijera Plenkovića, govorio je dr. Božo Skoko.
30 godina Croatian Scholarship Funda

30 godina Croatian Scholarship Funda

Dr. Božo Skoko bio je glavni govornik na proslavi 30. obljetnice Croatian Scholarship Funda, najveće iseljeničke zaklade za stipendiranje nadarenih studenata u domovini.
Edward Bernays Award Boži Skoki

Edward Bernays Award Boži Skoki

Na Communication Management Forumu 2019., najvećoj znanstvenoj konferenciji posvećenoj odnosima s javnošću u Hrvatskoj po prvi put su dodijeljene nagrade "Edward Bernays Award" za znanstveni doprinos razvoju profesije.
Promocija knjige biskupa Komarice

Promocija knjige biskupa Komarice

U Zagrebu je predstavljeno hrvatsko izdanje knjige biskupa banjolučkog mons. Franje Komarice i njemačkog novinara Winfrieda Gbureka „Ljubav. Sila. Domišljatost. Skidanje maski“ u izdanju Večernjeg lista. Jedan od promotora knjige bio je i dr.Božo Skoko.
Nova uprava Zaklade Adris

Nova uprava Zaklade Adris

Predsjednik Uprave Adris grupe mr. Ante Vlahović imenovao je, u ime Zakladnika, novu Upravu i Vijeća Zaklade Adris. Novi predsjednik Zaklade je istaknuti hrvatski astronom Korado Korlević.
Prikazano 1 do 6