Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je redoviti profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost voditelja poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem identiteta i imidža država te fenomenom brendiranja. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je sedam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon
Skoko izabran za redovitog profesora

Skoko izabran za redovitog profesora

Senat Sveučilišta u Zagrebu potvrdio je izbor dr.sc. Bože Skoke za redovitog profesora Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.
Skoko na World Summit 2020. u Seulu

Skoko na World Summit 2020. u Seulu

Hrvatsku je, temeljem pozivnice organizatora, predstavljao prof. dr. Božo Skoko, komunikacijski stručnjak i profesor Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, čiji su zapaženi radovi na području strateškog komuniciranja država.
Skoko predstavlja Hrvatsku u Južnoj Koreji

Skoko predstavlja Hrvatsku u Južnoj Koreji

Na Svjetskom samitu 2020. u organizaciji Universal Peace Federation, koji je održan u Seulu, od 3. do 7. veljače 2020. Hrvatsku je predstavljao dr.sc. Božo Skoko, među 2.700 uzvanika iz 170 zemalja svijeta.
2020. - godina svetog Jeronima

2020. - godina svetog Jeronima

Promocija knjige Slobodana Prosperova Novaka "Sveti Jeronim Dalmatinac" i najava obilježavanja 1600. obljetnice smrti tog popularnog sveca u zagrebačkom muzeju Mimara bio je prvorazredan društveni događaj.
Skoko o predsjedanju Hrvatske EU 2020

Skoko o predsjedanju Hrvatske EU 2020

Na konferenciji Večernjeg lista "Hrvatska kakvu trebamo" o izazovima predsjedanja Hrvatske Europskom unijom 2020. nakon premijera Plenkovića, govorio je dr. Božo Skoko.
Promocija knjige biskupa Komarice

Promocija knjige biskupa Komarice

U Zagrebu je predstavljeno hrvatsko izdanje knjige biskupa banjolučkog mons. Franje Komarice i njemačkog novinara Winfrieda Gbureka „Ljubav. Sila. Domišljatost. Skidanje maski“ u izdanju Večernjeg lista. Jedan od promotora knjige bio je i dr.Božo Skoko.
Prikazano 1 do 6