Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je izvanredni profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost voditelja poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem identiteta i imidža država te fenomenom brendiranja. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je sedam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon
Skoko na World Summit 2020. u Seulu

Skoko na World Summit 2020. u Seulu

Hrvatsku je, temeljem pozivnice organizatora, predstavljao prof. dr. Božo Skoko, komunikacijski stručnjak i profesor Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, čiji su zapaženi radovi na području strateškog komuniciranja država.
Skoko predstavlja Hrvatsku u Južnoj Koreji

Skoko predstavlja Hrvatsku u Južnoj Koreji

Na Svjetskom samitu 2020. u organizaciji Universal Peace Federation, koji je održan u Seulu, od 3. do 7. veljače 2020. Hrvatsku je predstavljao dr.sc. Božo Skoko, među 2.700 uzvanika iz 170 zemalja svijeta.
2020. - godina svetog Jeronima

2020. - godina svetog Jeronima

Promocija knjige Slobodana Prosperova Novaka "Sveti Jeronim Dalmatinac" i najava obilježavanja 1600. obljetnice smrti tog popularnog sveca u zagrebačkom muzeju Mimara bio je prvorazredan društveni događaj.
Skoko o predsjedanju Hrvatske EU 2020

Skoko o predsjedanju Hrvatske EU 2020

Na konferenciji Večernjeg lista "Hrvatska kakvu trebamo" o izazovima predsjedanja Hrvatske Europskom unijom 2020. nakon premijera Plenkovića, govorio je dr. Božo Skoko.
30 godina Croatian Scholarship Funda

30 godina Croatian Scholarship Funda

Dr. Božo Skoko bio je glavni govornik na proslavi 30. obljetnice Croatian Scholarship Funda, najveće iseljeničke zaklade za stipendiranje nadarenih studenata u domovini.
Edward Bernays Award Boži Skoki

Edward Bernays Award Boži Skoki

Na Communication Management Forumu 2019., najvećoj znanstvenoj konferenciji posvećenoj odnosima s javnošću u Hrvatskoj po prvi put su dodijeljene nagrade "Edward Bernays Award" za znanstveni doprinos razvoju profesije.
Prikazano 1 do 6